Saturday, March 12, 2011

another next week~

ok2..tengok tajuk entry je mesti korang da tau kan...aku pon da naik bosan asek2 cakap hujung minggu aku bosan..ye2..aku tau..korang pon da bosan asek2 tengok aku tulis bosan kat entry before nih..nampak la sangat kebosanan tu..sebab tu aku pon bosan nak tulis bosan pade entry kali ni..ye..ujong minggu datang lagi..and ones again, i dont know what to do this week! my ousmate leave me alone in this big haouse..alone..you know...ALONE.........(sambil tu mate pandang kiri, kanan dan belakang)...


ousmate saye masing2 balik kampung..kunun rindukan kampung halaman (last week pon korang balik juge)..dan aku? ye! plan asal nak balik minggu ni..tp mam besar kat kampung kate tak payah balik..belajo katenye..yela2..xbalik la aku ujong minggu nih..
tak ape la..dok sorang2 try siapkan dan completekan assignment yang bergunung tingginye..heh! macam la aku buat kan...(niat da ade kire ok la)

haaaaa!!!aku nak cite pasal cite merong mahawangsa..best! tak sangke itu adelah hasil tangan anak melayu! sokong filem tempatan ok! aku paling suke part kemawas ngan princess kat dalam bilik mase memalam..."selamat malam sayang. xtido lagi?"..kalau tengok sekali lagi kompem aku gelak tahap gaban..ye la..time dalam wayang nak kene baling ngan kasot ke kalau ko gelak sekuat hati?? aku bagi 4 bintang untuk filem ni! mantop walaupon ade part yang nampak tak real!(nasib ade popcorn..kalo x..nak tetido jugak kot aku)



then, selain tu..aku nak suggestkan kat korang cite sanctum..mantop weh cite die..xbernafas kalo tengok..bedebo hati mak nak!

sebenarnye aku ade cite menarik nak dikongsikan bersame..tapi xde pic..cerite tanpe picture ibarat lukisan tanpe warne..tak menarik kan? so...wait for the new update !

p/s:: solat tiang agame..kewajipan bagi kite sebagai umat manusie..kenape diambil ringan hal dose dan pahale? xtakut ke panasnye api nerake? renung2kan~

Sunday, March 6, 2011

hujung minggu datang lagi!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat awok2 yg sedang membace blog ini..ape khabo?? sihat? cergas? normal? masih berpijak dibumi yang nyata? alhamdulillah..
sekali lagi..aku menghadapi hujung minggu yang membosankan..bosan yang luar biase..bosan tahap mak gaban..sangat bosan..walaupon busy dengan assignment, test, mock interview, proposal, survey, bla bla bla dan sebagainye,,aku masih tetap merase bosan yang teramat..ye! BOSAN!!!! walaupon next week merupakan minggu yang sangat membunuh buat aku...kenape aku bosan????sebab aku sorang je yang rase perasaan nih..the only me..kalo ade geng,,xde la bosan sangat..yang lain sudah 'berteman'..hahaha..walau macam mane pon diorang bosan..diorang ade la 'teman'..aku?? golek sane,,golek sini..golek depan,,golek belakang golek golek golek..macam tu jugak..tetap merase bosan..
arrrggghhh...BOOOOSSSAAAANNNN!!!!


ok! aku bukan nak cakap pasal bosan je..next week memang buzy giler sampai nak kelip mate pon macam bazir mase je..isnin ade test, selase ade mock interview, kene prepare proposal and resume, rabu kene g interview and jalankan survey, khamis ade test lagi, jumaat kene anto 4 bijik assignment..memang mencabar la kan..hohohohohohoho..ternganga sekejap tengok dashboard aku banyak sangat assignment yang nak dianto..(ok! hyperbola sangat).xpe2..melatih diri menjadi panda dalam mase seminggu..cantik! comel! cute!