Saturday, April 2, 2011

wanna try something new....maybe...=)

Assalamualaikum kepade pembace blog nih..
before nih aku penah tulis yang aku akan update satu citer baru beserte dengan pic sekali kan..ingat x? still remember? its okie kalo korang sume tak ingat sebab entry kali nih bukanlah pasal citer yang aku nak citer tuh..ni entry lain...

ok...
before aku start membebel yang ntah pape kejadahnye sekejap lagi..pernah tak terlintas kat kepale otak ko ni yang  ko nak cube sesuatu yang baru..? mesti penah kan? xpayah lah nak tipu kalo ko kate x! penah kan? kan? kan?? saje nak psycho..ahaha
penah kan? kalo dulu korang asek pakai track suit,,sekarang nak ber'jeans',,kalo dulu asek pakai baju-T, sekarang da pakai kemeje, tak kire lah yang plain or kotak-kotak..dan..kalo dulu ko tak pernah ade makwe or pakwe..sekarang da ade...( aku rase xperlu mension kot )
dan 
sekarang..kalo tengok girl2 yang kat luar sane tuh..dulu bertudung bawal sekarang dah ber'shawl'
kalo dulu, tudung bawal lah yang menjadi kegilaan ramai ( bukan lelaki )..lagi banyak manik die..lagi mahal lah harge die..huish! kadang2 sampai beratus..tapi..zaman berubah kan..
macam tu juge manusie..masing2 ade naluri ingin berubah..

sebab ape aku citer pasal shawl nih...hahah
citer die macam nih..

pagi2 bute lagi osmete aku dah buat bising..dari kol 6 sampai lah pkol 7..ade seminar katenyer..bukan2..ade ceramah kat al azim tepi ospital tuh..ceramah ape lah yang diorang nih semangat nak pegi kan..? haaa~ pagi ni, ade ceramah 'kafe cinte' dari uztazah yang selalu kuar kat tv 9 tuh..lupe name die..
dan..selalu nye aku akan ikot, tapi kali nih, aku tak berminat nak pegi..libry utem memanggil2 aku kesane...
punyer lah semangat diorang nih..
celik je mate aku nampak...

what???
HANA TAJIMA kat umah??????
bukan kot...
mungkin... MARIA ELINA???
situasi::'gosok2 mate sampai terkeluar taik mate'

lah~ korang rupenyer...
perrgghhhh!!!kafe cinte punyer pasal, ayu giler osmate aku ari nih..pergghhh!!!
aku macam bermimpi beb!!bukan hanye poyak sayang aku, tapi sume2 pakai shawl..
fuh!!

perghhh!!memang ayu abis lah diorang hari nih..ahahha..
dan..
terlintas kat kepale otak aku 
"nak cube jugak!!!!!"
=p