Thursday, January 12, 2012

kisahnye..

hai u olls !

tau tak? minggu pertame exam week da berlalu..hoyeh ! alhamdulillah, 3 paper pertame selamat dijawab, 3? erm actually 4 paper la kalo masok sekali ngan paper arab. heh ! aku amik arab tau. kalo dulu mase sekolah agame, kelas bahase arab je mesti liat, lambat nak masok kelas. kalo pegi toilet or kantin, mesti balik kelas lambat. tapi kalo munakahat, xpayah cite la, kompem tak keluar kelas..haha..uztaz ajo best !
ok berbalik kepade bahase arab tadi..da bole la cakap arab dengan yakin..hihi..kaifa haluka? masmuka? ha macam orang arab tak? =)

ok. next week last exam week dan kitorang mungkin merupekan orang terakhir yang pegi dewan jawab exam. heh ! tau tak? last paper adelah paper yang mungkin jodoh aku sepanjang sem ni --> computer network n system..

ok2,.tak mau cite pasal exam. semue orang amik exam kan..so semue menghadapi tekanan perasaan yang same..
ape yang semangat aku nak katekan disini adelah....
" weh tak sabo dowh nak balik umah..!!!!!"
kan??

=p

ape ade kat umah.?
umah saye best..
umah saye sejok..
umah saye beso..
dan paling best..
umah saye ade mak ngan abah saye..
^^
best !
tak saba nak balik dating !
hoyeh hoyeh !

ok tak payah nak suke sangat sebab ade lagik 2 paper..
moh setady lagi !