Tuesday, June 25, 2013

Bene, Classmate saye


Bismillah. 

Alhamdulillah, jumaat lepas, 21/6, selamatlah kami menjawab paper yg terakhir utk semester yang terakhir.
 Sebelom paper yg terakhir, sy pesan kat group, esok pakai cecantik, amik gambo kelas yg terakhir. 
 Dan ini mereka, classmate saye.
Bakal Engineer. Insyaallah !


Perempuan nye sikit. Lakinye ramai. Haaaa, bole cuci mata mak kalo masok kelas kami.
Awal awal dulu aku ade pesan kat mak, "mak pilihlah bakal menantu mak." *sambil tunjuk gambo kelas.
Mak aku? "Krik krik krik." *tak layan.
Bahahahaha. 

Empat tahun kami bersame. Dari mule mule aku pakai kasut itam lekat-lekat satu semester, sampailah kasot aku da sedikit bergaye, berjename tom, yang sebelah tapaknye terbacot ilang ntah kat mane. Budak coki, yang pakai baju melayu oren tu selalu tanye ;



*Ye, cinonet name diorg bagi. Menampakkan aku yang paling kecil comel dalam kelas.
Net singkatan dari cinonet. 

Dan aku macam ;


Haha, memang saje carik pasal budak coki ni tanye pasal kasot lekat lekat kaler itam yang skema yang aku pakai sepanjang semester satu dulu. Mahal hoi ! Jename Bata tuh ! haha


Entry kali ni saye tujukan khas untuk classmate saye. Walaupon kami takde dinner or vacation ke mane mane, tapi bile disuruh berkumpol, inilah kami. 


Selama empat tahun bersama ni, ade jugak cinte berputik. Yela. Hari hari berjumpe. Haha, macam macam. Chinese kelas kami the best ! Sporting ! Tak kedekut ilmu. Tak lokek bantu membantu. 
Budak laki pon macam tu. 
Walaupon hantu, bagi aku mereke bersatu. 
Haha. 


Terime kasih kawan untuk segalenye.
Terime kasih  untuk segale perkongsian nota, tips, nota kecik dan sebagainye.
Buat emy, guru setady kami,
Terime kasih.

"Kita bertemu kerana ilmu, berpisah kerane cita-cita."

Till we meet again friends !
^^v