Saturday, February 14, 2015

2015

Assalamualaikum...

Fuh!...Bila baca balik entry-entry lama, terasa macam bebudak sangat. Haha.

Kalau blog ni umpama rumah, dah dimakan dek anai-anai agaknya. Bayangkan lah last entry aku buat adalah Jun 2013. Sekarang dah pertengahan Feb 2015. Setahun lebih tak menulis ni.

Orang yang kerap tanya aku bila nak update blog tu si Mizah tu. Haha. Maap Mizah. Line kat rumah macam malu-malu jek nak bagi aku online.

Okeh. 2015 nak isi dengan cerita-cerita yang matang sikit lah.

Entry kali ni takmau cerita bebanyak. Sekadar pengenalan je yang aku akan mula merepek kat sini. Ceh! Macam comeback laaaaaa..haha. Bagi can sikit.


Next entry baru kita story-story okkeh?


~adios~



*awok yg baca senyap2 tu...saya perati jeeeee.....