Friday, April 22, 2016

Kenapa sentap?

Update tweet/status

Nak acah-acah marah dengan orang atas.

Orang lain sentap. Terasa.

Tak bertegur.

Masalah.


Dengan kecanggihan teknologi sekarang, kebebasan melontarkan idea tidak dapat dibendung. Orang ramai kononnya berhak melontarkan pandangan dan idea. Tapi jangan lah marah kalau pandangan kita, pemahaman kita tak sama. 

Kau boleh luah kau punya pandangan, orang lain tak boleh? Aneh kau ni.


Yang Pertama

Lemau dah sekarang nak update blog. Sibuk memanjang. 

Orang kata yang pertama adalah yang bersejarah. Kan? Jadi yang kat bawah ni adalah gambar pertama diambil. Bau kedai kata orang. Haha. 

Puas hati. Alhamdulillah. Hadiah diri sendiri kata orang :)





Nak update pasal Lombok, Penang dan segala hal. Tapi sekadar angan-angan. Takda masa hoi!