Sunday, July 24, 2016

Terkena!

This is not about shoes.
This is not about branded item.
This is not about myself.

This is a story about friendship.

What a smooth plan.

Kesimpulan cerita dia macam ni. Aku terkejut terkena kejutan yang memang tak dijangka pada hari perkahwinan Fifa. Yang terpaling buat aku bergenang kelopak mata, pengantin tinggalkan sekejap tetamu kawan2 dan rakan2 semata-mata nak nyanyi dan bagi hadiah belated besday dekat luar dewan. Dan aku paling terkejut sebab aku tak dapat tangkap diorang nak nyanyi birthday song sampai la diorang cakap "1 2 3 happy birthday to youuuuu....".

Seingat aku, plan lepas count 1 2 3 tu adalah untuk seprisekan pengantin dengan koleksi gambar2 huduh dia.

Thank you friends! Bukan senang nak buat kejutan dekat seorang nadia sebab nadia selalunya dapat hidu kejutan sebelum ia jadi sebuah kejutan. Sebab tu aku tak suka kejutan sebab selalunya tak menjadik dan tak tau nak bagi reaksi apa. Lulz.

Persahabatan yang baru nak masuk tahun kedua dah terasa lama macam kenal dari dalam perut ibu mengandung!

I love you olls. Ikhlas dari hati.

Adios

No comments:

Post a Comment